‘t Hoeksche Boekje

Het idee ontstond in de auto, waar mijn kinderen vol enthousiasme MOLEN MOLEN riepen, zodra we een molen in de verte zagen verschijnen.
En het bleef niet alleen bij de molens, ook bij het zien van de koeien, schapen of tractoren bleef het alles behalve stil op de achterbank. De kinderen zorgde ervoor, dat ik het moois om mij heen ook weer ging zien en waarderen.

De Hoeksche boekjes kan je eigenlijk zien, als een bundel van de bezienswaardigheden door de ogen van een kind. Gebruik hem als voorbereiding als je op pad gaat, of ’s avonds voor het slapen gaan om de dag nog eens door te nemen.

Het boekje is overigens net zo leuk voor de ouders als voor de kinderen. Of voor de opa’s en oma’s. Hebben zij bijvoorbeeld gewerkt bij de Suikerfabriek? Dan geeft dit boekje goed weer, hoe het proces van suikerbiet naar suikerklontje verloopt. Op de prent met alle molens en watertorens, kan je goed uitleggen waar jouw eigen huisje staat. En wedden dat jouw kind, de eerstvolgende keer dat je door de tunnel rijdt, begrijpt dat hij onder het water door rijdt!

't Hoeksche Boekje - karton

HET kinderboekje over de Hoeksche Waard. Dat is ’t Hoeksche Boekje. Je vindt hierin de meest herkenbare plekken uit de Hoeksche Waard. De molens, de koeien en Beijerland. Allemaal afgebeeld in prachtige prenten, waar zo veel in te ontdekken is, voor maar €14,50.

Zacht baby boekje over de Hoeksche Waard

Wat is het leuk om in de Hoeksche Waard geboren te worden!
Er zijn hier zo veel mooie plekken om te ontdekken.
In samenwerking met NOOX heb ik dit super leuke baby boekje mogen ontwerpen. Speciaal voor jullie Hoeksche Waarders!
Tijdens het ontwerp proces was het nog lastig om een keuze te maken welke plekken nu wel en vooral welke niet in het boekje terugkomen. Wij denken dat we een goede keuze hebben gemaakt waarbij er voor elk gedeelte van de Hoeksche Waard wel een herkenningspunt te vinden is.