Lunchroom

Welkom bij Mahoe, de eerste lunchroom in de Hoeksche Waard, waar je geen vlees of vis op de kaart ziet staan. Maar wel heerlijke huisgemaakte taarten en lunchgerechten. 

Bij ons krijg je al een groot portie van de dagelijks aanbevolen groente binnen 😉 

Waarom duurzaam?

Bij Mahoe geloven we erin dat heerlijk eten vooral ook eerlijk moet zijn.  En daar werken wij aan door zo duurzaam mogelijk te ondernemen.  In de speelgoedwinkel vind je duurzaam speelgoed, veel houten speelgoed en speelgoed waar je van gaat buitenspelen.
Voor de lunchroom halen we onze producten waar kan biologisch en van dichtbij. Zo werken we nauw samen met Landzicht Biologisch en met de Hoeksche Branders.
We zijn er trots op dat onze menu kaart voor ruim 80% uit plantaardige gerechten bestaat. Maar houden er ok rekening mee dat er mensen zijn die hier nog aan moeten wennen. Daarom vind je bij ons ook gerechten die aan vlees doen denken. 
Benieuwd wat er op ons menu staat? Neem hier alvast een kijkje.

Plantaardig eten heeft ook voordelen voor mensen met een intolerantie of allergie, zoals de steeds meer bekende lactose intolerantie. Maar ook mensen met een glutenintolerantie halen hier hun hart op. Wij hebben namelijk altijd minimaal 2 taarten klaar staan die glutenvrij en geheel plantaardig zijn.

Openingstijden

dinsdag t/m zaterdag
08.30 – 17.00 uur
koopzondag 12.00 – 17.00 uur

Oostdijk 43
Oud Beijerland

hoekschemama mahoe foto voor de deur